Conditii de utilizare

Accesarea, vizitarea, si / sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.vapetronic.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre ele, va rugam sa parcurgeti cu atentie toate sectiunile de mai jos. SC Mai Bioplant SRL, in calitate de proprietar al site-ului, isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei sale, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Este interzisa utilizarea tigarilor electronice de catre persoanele sub 18 ani!

De asemenea, SC Mai Bioplant SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Astfel, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi site-ul www.vapetronic.ro.
Folosirea fara acordul scris al SC Mai Bioplant SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitatea datelor personale
SC Mai Bioplant SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. SC Mai Bioplant SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.vapetronic.ro adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.vapetronic.ro.
Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza noastra de date, va rugam sa ne solicitati acest lucru in scris (e-mail sau scrisoare).
SC Mai Bioplant SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre clienti prin sistemul sau informatic. SC Mai Bioplant SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput site-ul. De asemenea, SC Mai Bioplant SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si nu raspunde pentru actiunile tertilor indreptate impotriva site-ului si / sau a clientilor sai.La efectuarea unei comenzi sau la înregistrarea dvs. drept client, vom stoca informaţiile dvs. personale.
Prin lansarea unei comenzi pe site-ulwww.vapetronic.ro, acceptaţi faptul că informaţiile de care avem nevoie pentru a finaliza gestionarea comenzii dvs. se vor stoca la noi şi sunteti de acord sa primiti pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail etc.) din partea vanzatorului.
Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza noastra de date, va rugam sa ne solicitati acest lucru in scris (e-mail sau scrisoare).
Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.vapetronic.ro, in timpul lansarii comenzii sau creerii contului sau personal si pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestora. SC Mai Bioplant SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.SC Mai Bioplant SRL se obliga sa respecte drepturile cumparatorului prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta.
Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.La cererea expresa a cumparatorului, SC Mai Bioplant SRL va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul va trimite vanzatorului o cerere scrisa datata si semnata, in care va specifica in detaliu solicitarea lui. Adresa trebuie trimisa pe adresa de e-mail maibioplant@gmail.com sau prin posta la adresa str. Dr. Louis Pasteur , Nr. 40 , mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat de la vanzator in conformitate cu legile in vigoare.

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.vapetronic.ro, incluzand enumerativ si nu limitativ texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, precum si combinarea acestora intre ele, este proprietatea SC Mai Bioplant SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Mai Bioplant SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
SC Mai Bioplant SRL garanteaza utilizatorului, in interes personal, acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral continutul site-ului, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Mai Bioplant SRL, fara acordul scris al acesteia.

Livrare
Livrarea se va efectua la adresa specificata de catre cumparator la finalizarea comenzii sale.
Durata medie de livrare este de 3 zile lucratoare.
Comenzile primite vineri dupa ora 12.00 se considera intrate lunea urmatoare dimineata la ora 08.00.

Receptie
Data receptiei produselor de catre cumparator este data la care acesta a primit produsul / produsele comandate si s-a semnat documentul de predare / primire a coletului prezentat de agentul de curierat care a facut livrarea.

Plata
Plata se efectueaza in numerar in sistem ramburs, la primirea coletului de la agentul de curierat.

Erori de livrare
In cazul in care, cu ocazia livrarii, se intampla sa vi se livreze din gresala un alt produs decat cel comandat, un alt numar de produse, un produs de alta culoare sau daca exista orice alta problema cu privire la receptia produsului, va rugam sa ne contactaţi in termen de maxim 24 de ore de la receptie la adresa de email office@vapetronic.ro
Produsele care prezinta la livrare neconformitatile mai sus specificate, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea cumparatorului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.
Cumparatorul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea produsului cu unul conform. In cazul in care produsul nu se poate inlocui cu unul conform, se va restitui cumparatorului contravaloarea produsului.

Returnarea
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor O.G. 130/2000, in termen de 10 zile lucratoare de la data receptiei coletului, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Exceptie de la returnarea prevazuta de OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta o prezinta produsele achizitionate de persoane juridice, produsele folosite si/sau deteriorate.
Contravaloarea cheltuielilor de expeditie (de returnare) a produselor returnate la cererea clientului, fara culpa vanzatorului, se suporta de catre client. Contravaloarea produselor comandate si returnate se vor trimite clientului in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in stare perfecta. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia (din care se scad cheltuielile de transport), se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.
Pentru returnarea unui produs, trebuie sa ne contactati in prealabil, formuland in scris (in email sau prin posta) o notificare a intentiei de retur si a motivelor renuntarii produsului.
Necesitatea prezentarii motivelor de retur de catre cumparator nu este o conditie de acceptare a returului, ci doar un element de monitorizare interna a comertului electronic. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de sosirea in stare buna a produsului la sediul SC Mai Bioplant SRL (str.Dr Louis Pasteur, nr.40., mun. Cluj-Napoca, jud. Cluj).
Pentru a putea beneficia de retur, produsul trebuie sa fie nedeteriorat, sa nu fi fost folosit si trebuie sa fie insotit de o copie a facturii si a documentului de receptie si plata. In vederea efectuarii returului, clientul are obligatia sa ambaleze produsul la fel cum l-a primit si in acelasi tip de ambalaj.
Produsele care contin accesorii se returneaza doar in cazul in care nu sunt descompletate (contin setul intreg de piese) si nu sunt deteriorate si / sau folosite.Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit daca prezinta modificari fizice, zgarieturi, pete de murdarie, arsuri, taieturi etc.
Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de retur, fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare, atrag anularea dreptului de retur si garantie. Returul se considera finalizat in momentul in care SC Mai Bioplant SRL a receptionat fara obiectiuni produsul / produsele returnate, constatand printr-un proces verbal starea in care se afla acestea. In cazul in care produsul receptionat in urma returului este uzat si / sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat, comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie retrimis, cheltuielile de transport fiind suportate de catre client.

Baza legala si dispozitii finale
Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 296 din 28 iunie 2004 republicată si actualizată, privind codul consumului completeaza cu legislatia romana in vigoare cu privire la protectia consumatorului, si in special Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 (republicată si actualizată) privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, Legea nr. 193 din 6 noiembrie 2000 (republicată) privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori.

Litigii
Orice neintelegeri aparute intre parti cu privire la derularea, executarea sau interpretarea prezentului contract se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar competenta de rezolvare apartine instantelor de judecata.

Reguli persoane juridice
Dispozitiile privitoare la achizitionarea produselor sunt aplicabile si persoanelor juridice, cu exceptia faptului ca persoana juridica nu are drept de returnare a produsului decat pentru neconformitati constatate la data receptiei marfii.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Declinarea responsabilitatii
SC Mai Bioplant SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul informatiilor de pe acest site. SC Mai Bioplant SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori.
Produsele livrate, pot sa difere de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora. Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate folosind informatiile acestui site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii SC Mai Bioplant SRL.